SERVEI TÈCNIC
​Contacta al
93 790 71 80
TRUCA ARA
XARXES

Instal·lació i configuració de xarxes locals, Internet i accessos remots. Li ajudem a connectar els seus equips i usuaris i compartir recursos per optimitzar les tasques.

SAT

Servei d'Assessorament Tècnic, on resoldrem els problemes de Hardware i Software que li surgeixin. Ens desplacem a casa vostra sense cost afegit.

ASSESSORAMENT

Assessorament i Consultoria en sistemes, per tal d'ajudar-lo a adquirir les millors eines, o a millorar les actuals per tal de treure un major aprofitament en el dia a dia de la seva empresa.

SOFTWARE GESTIÓ

Disposem de un software de Gestió Comercial i Comptable que cobreix totes les necessitats de la petita i mitjana empresa (pressupostos, comandes, albarans, facturació, comptabilitat, gestió financera...)

AULES MULTIMEDIA

Tenim els equips idonis per  instal·lacions audivisuals, bé siguin Aules Multimèdia, amb la última tecnologia en Monitors Interactius (pissarres digitals interactives, projectors, equips de so...) o per empreses (monitors interactius, accés Android, projectors de curta distància..)

CONSUMIBLES

Podem servir-li qualsevol consumible original de les primeres marques actuals en impressió, així com material d'oficina divers.