SERVEI TÈCNIC
​Contacta al
93 790 71 80
TRUCA ARA

NOSALTRES

En Santi i en Dani ..... en Dani i en Santi .....

de ben joves ja teniem clar que ens voliem dedicar a la informàtica, i és per això que varem estudiar FP Informàtica (som dels que varem començar amb les targes perforades, i a casa amb l'Spectrum )

PERÒ NO TOT ÉS LA INFORMÀTICA...

La informàtica ens ha apassionat sempre, però també, com totes les feines,  ens ha creat la necessitat de desenvolupar altres sentits per tal de poder desconnectar al arrivar a casa (tothom té un ordinador a casa..) i és per això que en Santi, s'endinsa en el mon de la pintura i en Dani en el de la fotografia.

En Santi comença de la mà del desaparegut pintor Pepe Novellas,  i en poc temps aconsegueix un estil propi i reconegut que li permet exposar i vendre les seves obres en diferents ciutats. 

Podeu veure el seu treball en el web 

www.santidominguez.cat

 

En Dani es posa en mans del fotògraf Joan Safont i aquest li contagia la passió per la fotografia, fet que fa que busqui més formació a Barcelona. En un periode curt comença a fer exposicions en diferents ciutats i a col·laborar amb altres fotògrafs.

Podeu veure el seu treball en el web 

www.danidominguez.cat

Això fa que al any 2006 decideixein canviar la empresa 2d a un altra local, una fàbrica industrial de 3 plantes que compartiran amb el pintor Pepe Novellas, la dissenyadora gràfica Regina Puig i el fotògraf X. Valls. Aquest local permet instal·lar el taller de reparacions i a la vegada crear un estudi propi de fotografia, i tenir un lloc per pintar.

En el 2009, i després de quedant-se sols amb tota la fàbrica, decidim crear l'Espai Novellas, un espai (que varen definir els mitjans de comunicació locals com  "reneix el àntic esperit de l'Escola d'Arts i Oficis de Mataró") on es faran cursos, tallers i xerrades de pintura, fotografia, manualitats, arts gràfiques, teatre...

Tot això sempre sense deixar la nostra professió d'informàtics. 

En el 2010 ens traslladem al actual local, on podem realitzar els serveis informàtics i disposem d'un estudi de fotografia per fer sessions i llogar l'espai.

FES LA TEVA FEINA AMB PROFESSIONALITAT I BUSCA LA FORÇA EN ALLÒ QUE T'AGRADA